0793405050 [email protected]

Vem är vi?

 

Styrka Media består av ett härligt gäng av Animatörer,
Manusförfattare & VoiceOver Artister

7
Linda Karlsson

Linda Karlsson

Grundare av Styrka Media

Namnet Styrka Media är nytt sedan hösten 2018. Det blev ändrat från tidigare, LiKaMedia, då livet tog en hel omvändning och jag stod framför min största utmaning hittills i livet.

Precis som med alla andra utmaningar, jag stött på, gick jag rakt in i den och kom ut starkare på andra sidan. Det var där namnet kom till mig.

 

Styrka Media | Vår Styrka Din Fördel –
Animerad Reklamfilm när den är som bäst!

Vår styrka ligger i vårt team och jag som grundare av Styrka Media är stolt över den kunskap jag lyckats samla ihop. Tillsammans skapar vi en snygg, skräddarsydd och prisvärd animerad reklamfilm åt dig och ditt företag.


När vi ska skapa en animerad film åt en kund har vi alltid kundens behov i fokus. Vi tar hand om dig från steg ett, och följer dig genom hela processen med animatörer och Sveriges främsta VoiceOver artister, fram till slutgiltigt resultat –
en Animerad Explainer Video.

Vi hjälper både stora och små företag, inom de flesta branscher, att skapa animerad reklamfilm. Alla våra reklamfilmer är skapta från grunden, om du som kund inte väljer annat, och kan levereras i flera olika stilar, såsom explainer video, animerad reklamfilm, whiteboard mm, och alltid i 1080p. Syftet med en animerad reklamfilm bestämmer du men vårt mål är att den alltid ska vara säljande och pedagogisk.

En animerad reklamfilm passar utmärkt för både intern och extern kommunikation såsom sociala medier, den egna hemsidan eller vid övrig marknadsföring som exempelvis TV-reklam. 

Flera undersökningar visar att film är det mest effektiva och mest uppskattade formatet på marknaden av såväl kunder som marknadschefer! Vi på Styrka Media hjälper er gärna med att följa marknadens behov och efterfrågan. På köpet får du ett team med stort hjärta och engagemang och som har fullt fokus på DITT behov som företagare.

Vi ser fram emot att få ta fram en animerad reklamfilm tillsammans med dig!

Linda Karlsson
Grundare av Styrka Media

[email protected]
079-3405050

 

Vi pratar gärna om Animerad Explainer Video!

Behöver du bolla idéer innan du bestämmer dig?

Boka in 30 min GRATIS konsultation så ringer vi upp dig eller maila oss på [email protected]

 

 

Z

Explainers & Animerad Reklamfilm av högsta Kvalité

Z

Sveriges främsta röstartister som Sharon Dyall mfl

Z

Välj Custome made eller Templates!

Boka in 30 min GRATIS Konsultation

Translate »