Animerad Explainer Film i
Sociala Media

 

Skapa möjlighet att få VIRAL spridning på ditt budskap!

Animerad Explainer Film i
Sociala Media

 

Skapa möjlighet att få VIRAL spridning på ditt budskap!

Få mer Likes och Delningar med hjälp av Animerad Explainer Video i Sociala medier!

Viktigt att göra sig synlig i sociala medier. Här finns dina kunder oavsett om du säljer B2B eller B2C. 

Idag är det viktigt att vi, som företagare, kommunicerar med våra kunder via de olika sociala medier som finns. Som på de flesta andra ställen är även här filmen det mest effektiva sättet att kommunicera med sina kunder. Det spelar ingen roll om du jobbar mot andra företag eller mot den enskilda kunden. De flesta av oss har ett registrerat konto på antingen Facebook, Instagram eller LinkedIn.

Dagens internetanvändare är vana vid och bekväma med filmmediet. YouTube har över 30 miljoner dagliga användare och fem miljarder filmer ses på YouTube varje dag. Vi är kort och gott bortskämda med att få information till oss via rörlig media. Film är en självklarhet nu, och i framtiden.

Vi på Styrka Media kan hjälpa er att sticka ut i kanaler såsom: Facebook, Instagram, LinkedIn m.fl. Det är med stor fördel du kommunicerar ut dina produkter, tjänster och budskap här.

Z

Det går att lägga upp en film i bannern på din företagssida på Facebook? Här kan du byta hur ofta du vill. Lägg upp veckans kampanj eller just de du vill lyfta fram direkt när dina besökare landar på sidan.

Z

Få personer har ljudet på när de scrollar igenom flödet i sina sociala medier idag (med undantag för YouTube). Man sitter kanske på bussen, tåget, fiket eller i soffan hemma med familjen. Man har kanske inte tillgång till hörlurar, och man vill inte störa omgivningen genom att sätta på ljudet. Texta därför alltid filmen så att budskapet når fram även utan ljud. Att texta filmen är även att föredra ur ett tillgänglighetsperspektiv.

Z

Visste du att det varje sekund delas närmare 1 miljon filmklipp på nätet? Eller att år 2020 kommer 80 procent av all internettrafik bestå av rörlig media? (Källa: Cisco)

Translate »