Animerad Reklamfilm – Hur går det till när vi beställer en?

Animerad reklamfilm – Processen

 

🔸 När ni har bestämt er för att beställa en animerad reklamfilm bokar ni och vår manusförfattare in ett samtal där ni berättar om er produkt/tjänst. Där får vi en bild av vad ni vill förmedla och hur vi skulle kunna visualisera det hela.

🔸 Vår manusförfattare sätter sig och skriver ihop ett utdrag/förslag som hon sen skickar till er. Här läser ni igenom och kommer med ändringar om så önskas. Ni bollar manuset fram och tillbaka tills ni är 100% nöjda.

🔸 När ni är helt nöjda med manuset går vi vidare till nästa steg som är Storyboard. Här skapar vi grafiska scener som passar ihop med manuset. Ni kan se det som en serietidning. Här gäller samma förutsättningar som i manuset. Vi bollar det grafiska fram och tillbaka tills att ni känner att vi har hittat 100% rätt.

🔸 När ni är helt nöjda med storyboarden är det dags att välja en röst som ska prata in. Här har vi några ur Sveriges röstelit i vår arsenal. Om ni har någon själv som ni vill använda går det givetvis också utmärkt.

🔸 Nu är det dags att sätta liv i allt. Vi börjar göra det grafiska rörligt och sätter även till voice overn. Här har ni, som i övriga steg, möjlighet att be om ändringar i det rörliga materialet. Och när ni är helt nöjda skapar vi filmen i HD kvalité och vi är klara!

🔸 Om ni önskar att filmen ska textas eller finnas på fler språk än svenska fixar vi detta. Vi kan även skapa filmen i olika format som passar in på Instagram/FB om man inte enbart vill ha den klassiska 16:9.

🌞 Vi erbjuder alltid 100% nöjdhetsgaranti!

Hur bestaller jag en animerad reklamfilm

Vill du ha hjälp med att skapa en animerad reklamfilm?

Kontakta oss!

 

💌 [email protected]   |   💬 Klicka på Chatten till höger

Translate »